Siden 2009 har Villa Hasselbakken vært et rehabiliteringssenter for mennesker med rusproblematikk.

Beboerne på Villa Hasselbakken tilbys familiebasert fellesskap, noe som innebærer matlaging, renhold og vedlikehold. Daglig leder Hedvig Bjørnstad sier at de har behov for frivillige til å være sjåfører til fritidsaktiviteter, men også gjerne til å bistå i arbeidstreningsaktiviteter. Er du pensjonist, eller har du litt fritid til overs, vil hun gjerne at du stikker innom eller tar kontakt på telefon 92 68 01 84.

Smart rehab på Hasselbakken

villa hasselbakken
Villa Hasselbakken

Smart Rehab ledes av Hedvig Bjørnstad, og tilbyr et familiebasert fellesskap. Dette betyr at klientene deltar i alle aktiviteter på huset, matlaging, renhold og vedlikehold. Samtidig får alle individuell oppfølging. Dette består av daglige motivasjonssamlinger med ansvarliggjøring og positiv tanketrening. Det utarbeides dessuten konkrete mål for den enkelte og alle får individuell tilrettelagt arbeidstrening.

Slagordet er: Smart for deg, smart for oss, smart for fellesskapet.

Det er plass til seks beboere, men antallet varierer. De beboerne som har hatt opphold på Villa Hasselbakken, forblir en del av nettverket etterpå dersom de ønsker det.

Hedvig Bjørnstad har bakgrunn fra Oslo Kristne Senter, og understreker at behandlingstilbudet bygger på et kristent verdigrunnlag.