Fredag kveld var det ungdomskafé, og denne gangen var det quiz på menyen. 24 ungdommer i alderen 13-17 benket seg rundt bordene i Veslesalen og fikk brynt seg på spørsmål av alle slag. Mobiltelefoner måtte legges vekk i isbokser for at alt skulle gå riktig for seg. Til pausen var det meget jevnt, men etter en spennende sisteomgang var det til slutt laget «Forgotten warriors» som gikk av med seieren. -En flott kveld med kunnskapsrik ungdom, forteller en fornøyd quizmaster Ivar Langgård. Neste fredag blir det quiz for fritidsklubben.

quiz_ungdomsklubben
Hvor arrangeres OL neste år? Hvor lenge har Coop åpent? Quizmaster Ivar Langgård bød på variert quiz på ungdomsklubben fredag kveld.
Laget "Forgotten warriors" gikk av med seieren i quiz-en. (F.v) Kenneth Jacobsen, Johanna Hilde Disserud, Torstein Bjørndal og Njål Kristoffer Brekke. Det skilte kun fem poeng mellom første og sjetteplass.

-Ungdomskafeen har vært veldig godt besøkt, sier Irén Hartz Sandviken fra oppvekstdepartementet, som denne kvelden er klubbansvarlig med hjelp fra Aina Haarberg. -En person fra oppvekstdepartementet har ansvaret, og får hjelp fra frivillig forelder, forteller Irén. Ungdomsklubben er åpen for de som går på ungdomstrinnet og på videregående. -De har ikke så mange møteplasser, så dette er et viktig tiltak, sier Aina.

May Limbodal (t.h) har ansvaret for kiosken. Hun har opplevd mange fritidsklubbkvelder opp gjennom åra, og er glad for at tilbudet til ungdommen er kommet tilbake. Her sammen med f.v Aina Haarberg og Irén Hartz Sandviken i oppvekstdepartementet.