Paal Hønesen og co gjorde bortimot reint bord under showkonkurransen for storband i Brumunddal i helga. Hele tre av fire priser gikk til stor-storbandet bestående av Eidsvold Værk Musikkorps, Feiring Jubel og Vassarv og Skreien musikkforening, som deltok med låter og show hentet fra «Påskeeggerøre». Bandet kunne hente hjem pris for beste show, sammenlagtprisen og den gjeve vandrepokalen. Bandet var i tillegg kun ett fattig poeng unna å vinne prisen for beste musikalske innslag, men ble slått på målstreken av Bøverbru. «Helt fantastisk», «godt musikalsk», «herlig framført showmessig», «god driv og ryddig framføring», «kreativt og godt sammensydd», er blant lovordene i juryens begrunnelse.

Søndag 14.april kommer stor-storbandet til Fløygir, hvor du får se og høre hønseforestillingen i tillegg til annet konsertmateriale.

vassarv
Fornøyde representanter fra hvert av storbandene/korpsene: F.v Ole Eivind Johnsen (Feiring Jubel og Vassarv), Anita Lien Jensen (Eidsvold Værk Musikkorps) og Åge Mathisen (Skreien Musikkforening)
vassarv
Tubaister fra Toten spelte fjøra av konkurrentene