Det tegner til å bli en fin påske i Feiring. Noen små minusgrader og sol de første dagene, deretter noen små varmegrader og strålende sol i påskehelga.

 

Yr melder godvær i påsken.

 

Det ble kjørt løyper lørdag 23.3, også til Steintjernet, og det er drømmeforhold i skauen, melder Feiring idrettslag på sine hjemmesider. 

Mjøsisen er trygg og fin å gå på, både på beina og på ski. I Årneslandet er isen brøytet, så det er mulig å gå på skøyter. Benytt muligheten til å oppleve mjøsisen, det kan bli mange år til neste gang!

Les mer: Fiskelykke på Mjøsisen

Fin skøyteis i Årneslandet

Onsdag 27.3 inviterer Trøllkjerkas Venner til kveldstur i måneskinn. Turen går selvsagt til mystiske Trøllkjerka, oppmøte på Melby kl. 1900. Det er fullmåne og strålende forhold og det trenges bare støvler og en lykt for hjemturen. Grillen blir tent, og det blir kokt kaffe. Annet drikke og godsaker må en ta med selv.

Torsdag 28.3 (Skjærtorsdag) arrangerer Feiring jeger-og fiskeforening isfiskekonkurranse på Bladtjernet kl. 12-14 (påmelding fra kl. 11). Mandag 31.mars arrangerer F.I.L skitur til St.Pauls gruve og Skreikampen.

Feiringregjeringa ønsker alle ei riktig god påske!