Søndag 31.mars (1. påskedag) går turen til St. Pauls gruve og Skreikampen.

I mange år har det vært tradisjon å bestige den høyeste toppen i Feiring 1.påskedag. Skreikampen på 698 m.o.h er ikke bare høyeste toppen i Feiring, men høyest i Eidsvoll kommune. Bruker du vintervegen dit passerer du St. Pauls gruve og der vil Trim- og turgruppa i Feiring IL i samarbeid med Feiring Jernverks Venner ha bålvarme og selge kaffe, saft og Kvikklunsj. Kommer du Dalbekkvegen er det ca. 6 km fra parkering via Langtjennet og Skomakertjennet til gruva og ca 1 km til opp på toppen. Fra Dalen i Nord-Feiring er distansen ca 1 km kortere.

For å være med på trekningen av en ryggsekk og andre fine gevinster må du registrere deg i hytteboka som vil ligge ved bålet ved gruva.

På Feiringåsen ellers har Trim og turgruppa liggende ute turbøker som du kan skrive deg inn i. Nytt av året er ei bok ved Trøllkjerka, som har vist seg å være et populært turmål. De andre bøkende er plassert på Årneskollen, Brurbakken, Stefferudkollen og Skreikampen.