Blomkaalsuppe-med-spekeskinke-og-kamskjell
Foto: aperitif.no

Fredag 5.april serverer Marit hjemmelaget blomkålsuppe med bacon. Har du ikke smakt Marits supper? Benytt siste sjanse denne sesongen!

Avtal med familie, venner og naboer å møtes på Hansstuen til fredagssuppe. Fredagssuppa er en sosial møteplass like mye som en matopplevelse. Marit lager sine supper «fra bånn av», med kortreiste kvalitetsråvarer. Unga kan få barneporsjon eller pannekaker med blåbær.

Pris for en raus porsjon suppe inkl kaffe kr 110,-. Pannekaker kr 5,- per stk.

Sender du sms dagen før (telefon 92219973), reserverer Marit suppe til deg. Ellers serveres det til kjelen er tom!

Drikke får du kjøpt i baren.

Hansstuen Spiseri er et unikt spisested i stabburet som ligger på Svendby Bygg Consults eiendom i Årnesveien. Marit og Jan Sveen driver kjøkkenet på Hansstuen, og de holder både åpne og lukkede arrangementer. Skal du arrangere dåp, konfirmasjon, jubileum, gjenforeningsfest eller bare vil holde et møte eller seminar i særegne omgivelser med god mat og drikke, er Hansstuen verdt å prøve.

Folk hygget seg på fredagssuppe 9.november.
Jan Sveen med Marits hjemmelagede ertesuppe