Ordfører Einar Madsen og Høyres gruppeleder i kommunestyret, Peter Tornquist, møter til politisk spørretime på Fløygir torsdag 11. april kl. 19.00.

Det er Kulturdepartementet i Feiringregjeringa som arrangerer Politisk kafé, og denne gangen er to av Eidsvolls toppolitikere invitert til å svare for seg.

I spørretimen skal de få rikelig anledning til å kommentere og svare på flere viktige politiske spørsmål. For tida er det mange brennaktuelle saker både for Feiring og for storkommunen Eidsvoll.

– Hva kan kommunen gjøre i forhold til Feiringklinikken, hva vil kommunen gjøre med Feiring aldershjem og hva bør skje med Stensby sykehus, er bare tre av flere viktige spørsmål som blir tatt opp i spørretimen. Arbeiderpartiet og Høyre er de to største partiene i Eidsvoll, og Madsen og Tornquist blir invitert til å forklare forskjellen på de to partiene i Eidsvoll-politikken.

Den politiske spørretimen er ikke ment som et vanlig diskusjonsmøte. Først og fremst skal de to politikerne få redegjøre for tanker og synspunkter på viktige politiske saker, men publikum skal selvfølgelig slippe til med spontane spørsmål. Saker som ønskes besvart eller kommentert kan også sendes inn på forhånd til Hans Ekornholmen, 90 16 71 10 eller haekorn@online.no

madsentornquist
Leder for Eidsvoll Høyre, Peter Tornquist, og ordfører Einar Madsen (Ap) kommer til Fløygir torsdag 11.april. Foto: EUB

 

Lysthus-orientering

Først i møtet vil Marit B. Sveen orientere om fullføring av Carsten Ankers lysthus og om hva som skal skje under markeringen lørdag 8. juni, der det allerede er klart at stortingspresidenten kommer.

Aller først blir det sang- og musikkinnslag med Erik Skjønhaug og Torbjørn Ellingsen. Mays kafé er åpen.

Inngang kr 50,-.

Lysthuset
Åpningen av Lysthuset på Kristenkollen 8.juni 2013 markerer starten på Grunnlovsjubileet i Norge.