I dag er det to måneder igjen til åpningen av Lysthuset på Kristenkollen i Feiring.

Åpningsarrangementet inngår i Hovedkomiteens program for grunnlovsjubileet. Eidsvoll kommune og Feiring Jernverks Venner er ansvarlig arrangør. Dette betyr at stortingsrepresentanter, fylkestingsmedlemmer, kommunestyre, fylkesmann, ordførere, museumsfolk, handverksbedrifter, sponsorer, grunneiere, DU og mange flere inviteres til festlighetene!

Stortingspresident Dag Terje Andersen er leder av Hovedkomiteen for jubileet og vil stå for den høytidlige åpningen 8. juni i år.

I programmet inngår urpremiere på skuespillet «Brytningstid» av Kjell Ola Dahl og nykomponert musikk av Torbjørn Ellingsen, sang og taler. Det blir tradisjonell jernverkssuppe og selvfølgelig omvisning i Eidsvolls nye kulturarena.

Gled deg til denne store begivenheten i bygda vår!

 

grunnlov_logo