Hasselbakken inviterer til den andre motivasjonskvelden denne våren. 15. april kl 19.00 kommer Johan Kaggestad.

Kaggestad er en profilert trener spesielt innen friidrett. Kaggestad var landslagstrener i friidrett langdistanseløp i ni sesonger, hvilket resulterte i 13 medaljer i OL, VM og Em. Han var i denne perioden personlig trener for både Grete Waitz og Ingrid Kristiansen. Men kanskje mest kjent er han som ekspertkommentator for TV2 i sykkelsport og Tour de France. Nå har han skrevet boken Fra null til hundre.

Johan Kaggestad regnes som en pionér på å bruke fysisk trening som en aktiv del av behandlingstilbudet for psykiatriske pasienter. Han trener pasienter og utvikler metoder ved Modum Bads Nervesanatorium.

Møtet er åpent for alle. Gratis inngang. Velkommen!

Johan Kaggestad kommer til Hasselbakken. Foto: arctic-race.no