Hoppensprett Feiring Aktivitetsbarnehage søker pedagogisk leder med førskolelærerutdanning i 100% stilling fra høsten 2013.

Barnehagen
Feiring aktivitetsbarnehage ligger landlig til med Mjøsa, skauen og Feiringklinikken som nærmeste naboer.

Barnehagen vår ligger i et nytt, flott lokale en liten spasertur fra Mjøsas bredd. Barnehagen sto ny i 2009. Rommene er lyse og fine, og vi har egen gymsal med utstyr for ulike fysiske aktiviteter. Utearealet er allsidig og vi har supre turområder like utenfor porten. Vi har en fast turdag hver uke, men går gjerne oftere på tur om anledningen byr seg.

Får du jobb i Hoppensprett Feiring Aktivitetsbarnehage, får du ei flott bygd med på kjøpet. Feiring er ei bygd med i overkant av 900 innbyggere. Den ligger i Eidsvoll kommune, helt nord i Akershus fylke. Bygda vår har en 1-10 skole, stort mangfold av lag og foreninger, deriblant et aktivt idrettslag og teatermiljø. Turmulighetene er mange og varierte sommer som vinter.

Oslo ligger en times kjøretur unna, og til Hamar og Gjøvik kommer du deg på ca 50 minutter. Feiring ligger 12 minutters kjøretur nordover langs FV 33 fra Minnesund, i Eidsvoll kommune.

I dag er vi 18 barn og 5 voksne på småbarnsbasen og 36 barn og 6 voksne på storebarnsbasen. Det er storebarnsbasen som har behov for pedagogisk leder med godkjent utdanning.

Vi søker deg som er glad i friluftsliv og bevegelse, har faglig forankring og er aktivt tilstede sammen med barna og de voksne. Vi har fokus på den gode samtalen, på vennskap, lek og bevegelse.

Tar du utfordringen?

For mer informasjon, kontakt styrer: Åse Nafstad Ruud, 41 42 65 17/ 63 95 68 00

Tiltredelse 1.august 2013.

Bildene er fra åpningen av barnehagen i 2009.
Barnehagen har en godt utstyrt gymsal. Her er det Ingeborg, Gustav og David som svinger seg.
6-åringene ("Nøtteknekkerne") har eget rom og skoleforberedende opplegg. Når Nora og Ingeborg får velge seg en aktivitet til ære for fotografen, er det lek med dukker.
Store og små trives i Hoppensprett Feiring Aktivitetsbarnehage.