Lørdag 27.april fra kl 11.00 fortsetter vårt felles krafttak for å få Fløygir fin før 17.mai og sommeren. -Forrige dugnad ble det ryddet, vasket, flyttet og kastet, og det resulterte i store forbedringer, forteller driftsleder Tore Bjørnstad. Denne gangen er det vindusvask, støvtørking og raking av uteplassen som står for tur. Fikk du ikke vært med forrige gang har du mulighet til å bidra nå. Og var du med forrige gang, er du velkommen igjen! Har du spørsmål kan du ta kontakt med dugnadsgeneral Tore på telefon 94191819. Det blir pauser med litt servering underveis.

Forsamlingshuset Fløygir eies av Feiring ungdomslag, mens Feiringregjeringa har driftsansvaret for huset. Det er et høyt aktivitetsnivå ved huset. I 2012 var det registrert 180 dager med aktiviteter på huset, i tillegg til at gangen har vært under oppussing og ny oppvaskmaskin er satt inn på kjøkkenet. -Vi er avhengig av at folk fra bygda stiller opp for at vi fortsatt skal kunne bruke huset, sier Tore Bjørnstad, som håper at en fin dugnadsgjeng stiller. .

Les mer om Fløygir her

Dugnad_Floygir
Fra vårdugnaden 2010.
Dugnad_Floygir
Gamle teaterkulisser må vike plassen for nye
Dugnad_Floygir
Veslesalen får nytt golv