1.mai er det blitt tradisjon å ta ut MC-er og veterankjøretøy for en luftetur rundt Mjøsa, og finværet på onsdag gjorde at flere tusen motorentusiaster tok turen rundt innsjøen. Feiring motorklubb ga dem en god grunn til å stoppe i Feiring da de stilte seg opp med MC-kafé med nystekte vafler, kaker, pølser, kaffe og brus. Når Feiringtunet i tillegg kan tilby fin utsikt, et toalett og god plass til å stille ut hestekreftene, var suksessen et faktum. Kaffetrakterene gikk i ett kjør i timesvis.

-Vi anslår at det var mellom 100 og 150 sykler innom, sier Heidi Aasen i Feiring motorklubb. -Det gikk med 10 kg pølser, 10 liter med vaffelrøre og 2 kg kaffe. Vi fikk mye positiv tilbakemelding, blant annet på tilgang til toalett, forteller Aasen.

Mange tok en stopp på Feiringtunet under runden rundt Mjøsa 1.mai
Denne karen var klar for mer kjøring etter ei lita pause på Feiringtunet.
Fasten your seatbelt og opp med kalesjen, klar for avgang.
Mange hestekrefter samlet på Feiringtunet 1.mai
Vafler og kaffe fikk bein å gå på.