Etter iherdig dugnadsinnsats er nå de tre bruene i Flesvikelva bygget opp igjen, enda litt mer solid enn forrige gang, slik at de forhåpentligvis tåler en vårflom eller flere i åra som kommer. Det betyr at du nå kan spenne på deg skoa og gå en fin tur i skauen, og krysse elva så mye du vil uten å bli blaut på beina.

På vegne av alle turglade mosjonister: takk til dugnadsgjengen Arne, Oscar, Alf og Tore!

Arne Saxhaug og Oscar Gomez på Hagabrua, som er hevet noen centimeter og fått forankring og rekkverk.

 

Bildeguide til tursti langs Flesvikelva. God tur!

Følg Dalbekkvegen til ferista og ta av til høyre der du ser et kart på en stolpe i vegkanten. (Vil du ha en lengre tur, går du videre oppover Dalbekkvegen og tar av på stien til høyre etter bommen. Da får du også testa ut Hagabrua).
smettkvenna
Du ankommer Smettkvenna, som har fått fin bru.

 

Etter noen hundre meter nedover langs Flesvikelva, kommer du til en lysning i skogen. Det er småbruket Fløyrud og du skal gå rett fram. Du kan også ta til venstre og komme til bommen (via Hagabrua) eller til Betongbrua. Skilt finnes ved låven.
Du kommer inn på en veg etter å ha passert på nedsida av Fløyrud. Følg denne vegen til du ser et kart til høyre. Stien fører deg forbi et gammelt hus; Kallykkjen.
dalen
Ned en bratt bakke, og så: tørrskodd over elva på Dalsbrua.

 

Følg stien opp fra elva og du kommer snart til Dalen.
Ta av til høyre fra vegen ned fra Dalen og du vil snart skimte skolen på andre sida av idrettsplassen. Gå stien opp forbi skolen og til Bamrudvegen/Dalbekkvegen, så er det bare å starte på en ny runde...