Du har kanskje ikke et Munchmaleri du vil bli kvitt, men kanskje noe annet? Under midtsommerfesten Moro ved Mjøsa blir det i år et nytt innslag, nemlig auksjon. Auksjonen arrangeres av næringsdepartementet og finner sted på Mølla under festivalprogrammet søndag 23.juni.

-Vi trenger gjenstander vi kan auksjonere bort, det være seg pyntegjenstander, møbler, lamper, kjøkkenting eller kuriositeter, sier næringsminister og auksjonarius Lars Skånsar. Han understreker at tingene må være i orden og av en viss verdi eller interesse for andre.

Levering av saker og ting må skje torsdag, fredag og lørdag før auksjon. De som ønsker å levere noe, kontakter Lars på tlf 916 70867 og avtaler tidspunkt for levering.

Inntektene fra auksjonen vil gå til Feiringregjeringa, dvs. «felleskassa», som blant annet blir brukt til å arrangere Moro ved Mjøsa.