Søndag 2. juni arrangerer Trim og turgruppa i Feiring IL tur til Trøllkjerka, det nye og populære turmålet på Feiringåsen. Fellesturen går fra Melby kl. 10.30. Det er fortsatt bløtt i skauen, så husk – GODT FOTTØY –

Bålkaffen er klar og kl. 12.00 blir det trekning fra skiturene i vinter og diplomer til de som har fullført Feiring 12-toppers i 2012.

Eventyr

I fjor høst hadde ungdommskoletrinnet et prosjekt om eventyr, og var i den forbindelse på inspirasjonstur i de trolske områdene på Feiringåsen med eventyrlige navn. Som et resultat av dette, meldte 15 elever seg på stilkonkurransen med oppgave å skrive et eventyr der handlingen foregår i skogen i Feiring. Eventyret skal passe inn i landskapet, og inneholde følgende stedsnavn og betegnelser på steinformasjoner i terrenget:  Trollkjerka, Hulderskåpet, Risberjet, Brurbakken, Spelkampen og Høgda.

Vinneren ble Ylva Dagsdottir i 10. trinn. Norsklæreren fikk tillatelse til å bearbeide eventyret til feringmål i etterkant, og eventyret leses opp ved Trollkjerka søndag 2. juni. Og hvem veit, kanskje kommer huldra…?

 

Les tidligere publiserte artikler ved å skrive inn Trøllkjerka i søkefeltet øverst til høyre.

Trollkjerka
Ingenting å si på utsikten på veg til eller fra Trollkjerka
Trollkjerka
Rare steinformasjoner i terrenget. Hvordan ble de sånn? Kanskje svaret finnes i eventyret...