Det er mange anledninger i løpet av året hvor det er hyggelig å ønske «utabygdinger» velkommen til bygda. Moro ved Mjøsa, idrettsarrangementer, Sau og skau, teateroppsetninger og Jernverkshelga er bare noe av det som foregår i Feiring og som samler folk langt utafor bygdas grenser.

Den forestående helga blir ei festhelg i Feiring: Lørdag åpner Lysthuset på Kristenkollen, søndag er det Mjøsa Rundt og friluftsgudstjeneste med biskop Atle Sommerfeldt. PR-departementet har produsert et banner som nå er hengt opp i krysset ved Kjerkelinna. Det skal også komme et banner som er godt synlig når man kommer nordfra. Bannerne skal settes opp i forbindelse med arrangementer i bygda, og i tillegg til å ønske alle velkommen, også være en påminnelse for folk i bygda om at «nå skjer det noe!»

velkommen_banner
Tre personer, 30 meter tau og noen pakker karabinkroker måtte til for å få det 12 kvadratmeter store seilet på plass.

 

bilde (5)
Velkommen til Feiring!