Fredag 21.juni sparkes midtsommerfesten Moro ved Mjøsa i gang. Det hele starter med en times rockegudstjeneste i Feiring kirke kl. 19.00, før Hansstuen Pub åpner for festivalkro kl. 20.00. Der blir det musikalsk underholdning ved bygdas nye sanggruppe som fortsatt mangler navn (bildet). Sanggruppa startet i september i fjor, har øvd jevnt og trutt gjennom året, og ser fram til å glede deg med varierte sanger og fine klanger.

For de som ønsker det, blir det også muligheter for å bryne seg på kunnskapskonkurranse når det bys opp til quiz med Petter Osbak som quizmaster. Marit har matservering og åpen bar med alle rettigheter. Inngang kr. 50,-

Se programmet for Moro ved Mjøsa her.

Sanggruppe uten navn: Bak f.v Norunn Elise Bamrud, Erik Hoel Skjønhaug, Ole Martin Hagen, Morten F. Haugli, Jan Kristen Brodshaug. Foran f.v: Anne-Brit Soma Reienes, Lisa Brodshaug, Guro Ekornholmen og Marte Myrvang Andersen.
Muligheter for å teste kunnskapene med quiz i baren.
Hansstuen_ute
Blir det fint vær, innbyr Hansstuen også til uteliv.