Fredag 21.juni kl. 19.00 settes tonen an for ei helg med midtsommerfest i Feiring. Det skjer i Feiring kirke, der det blir gudstjeneste med røffe riff og svingende allsang. Bandet, bestående av Jan Langgård, Leif Erik Fjøsne, Vidar Lindstad, Richard Limbodal og Oddemann Taralrud, spiller 3-4 låter og blir også med på liturgi og allsang. Det blir framføring av de to Grand Prix-låtene som gikk videre til finalen i Letohallen tidligere i vår. 1.- 4.trinn synger The Final Countdown. -Forøvrig flere unge utøvere, ingen nevnt, ingen glemt, sier primus motor Karin Melby Bjørnstad, som også forteller at både prest, klokker og organist er på plass.

Gratis inngang. Kollekt til inntekt for sang-og musikkaktivitet i Feiring kirke.

Etter rockegudstjenesten, som varer en times tid, kan publikum tusle ned til Hansstuen, der festivalmoroa fortsetter med quiz, underholdning og åpen bar på Hansstuen.

 

MvM2012
Fra rockegudstjenesten under Moro ved Mjøsa 2012.