Noen har kanskje lagt merke til at det er kommet blomsterkasser på Trilterudbrua og Flesvikbrua. Det er PR-departementet i Feiringregjeringa som står bak påfunnet. -Vi hadde lyst til å ønske velkommen til Feiring sentrum på en litt original måte, forteller PR-minister Ketil Blinge. En dag før 17.mai møttes medlemmer av Feiringregjeringa på Feiringtunet for å pynte opp og plante stemor i kasser. Etter noen uker i kassene med tidvis store mengder nedbør, måtte kassene ned igjen. Drukna blomster ble plukka ut, hull ble boret, og nye planter satt i kassene. Nå er de tilbake på bruene igjen og ønsker folk velkommen inn i sentrum både fra sør og fra nord.

PR-minister Ketil Blinge med bilen full av blomsterkasser og stemor.
Regjeringsmedlemmer leker gartnere: Leca i bunn, jord og så planter.
Ny runde for å redde plantene fra drukningsdøden: drillpikene sørger for drenering i kassene.
Kassene er tilbake på bruene, med friske blomster og høl i bånn.