I år var det den åttende gangen Moro ved Mjøsa ble arrangert. Lørdagen i Årneslandet er fast tradisjon. Dessverre ble det ikke det fine sommerværet vi hadde håpet på, men det stoppet ikke blide «feringer» og «utabygdinger» i å møte opp og delta i de forskjellige morohetene som var å finne der.

Tekst og foto: Anna Otilie Melby

Abrakadabra simsalabim? Knerten klarte ikke å trylle frem noen ekte kanin, men det ble mye latter og blide barn av triksene hans. På slutten av opptredenen fikk alle de som ønsket en ballongpremie av Knerten selv.
Både store og små møtte opp ved scenen da den kjente og kjære «Klovnen Knerten» tok turen til Feiring. Han har hatt flere opptredener i Feiring før, og er godt likt. På bildet ser vi at Klovnen Knerten trenger litt ekstra hjelp i fra publikum for å få til de magiske triksene sine.
Her beviser Oda på 7 år at også jenter er flinke tryllekunstnere.
To ganger Norgesmester Thomas Tandberg hadde en fantastisk gjesteopptreden for oss nede ved Mjøsa.
For de med litt mindre erfaring enn Thomas Tandberg ble det firhjulingskjøring i en ferdigkjørt bane. Avbildet er Tore Bjørnstad med sønnen Oscar på 5 år.
De som syntes det var skummelt å kjøre alene, eller rett og slett bare ville ha en rundtur nede ved Mjøsa, fikk også muligheten til dette. Her ser vi Leon (snart 3) som får skyss med Pål Alm.
I UngKunst-teltet var det også muligheter for ansiktsmaling. En lang kø med barn og unge ventet på at det skulle bli deres tur til å få ansiktsmaling.
Som vanlig stilte også elever ved Feiring Skole ut sin vakre kunst. Her ser vi kjempefine krukker laget av mellomtrinnet ved Feiring Skole.
For de som ønsket var det også lagt opp til terrengløp. Løpene ble delt opp i aldersgrupper, og her er det de aller minste som nettopp har startet løpet.
For de litt eldre ble det lengre løype.

Anna Otilie Melby er 18 år og tar studiespesialisering ved  Nannestad Videregående Skole. Anna skal skrive litt for feiring.info i tida som kommer.