Den åttende utgaven av «Moro ved Mjøsa» er historie. Det starta med øsende regn på fredag og endte med gløtt av sol på Mølla søndag kveld, og mellom der kan vel værtypen best karakteriseres som høyst ustabil. Vi nok en gang bevist at været ikke er noen hindring for å komme sammen og ha det moro ved Mjøsa.

Mange dugnadstimer ligger bak arrangementet, og hovedarrangør Feiringregjeringa takker for velvillighet og innsats fra lag og foreninger, enkeltpersoner og våre sponsorer Toten Sparebank, Coop Marked Feiring, Svendby Bygg Consult, Aasen Bil, Bjørnstad Bil, Ole Martin Almeli as, Brødrene Nordahl, Flatmo Inneklima, Gjersing, Disserud Fjøs – og Maskin og nettbutikken Zalando.no.

Festivalkro på Hansstuen

Vinnerlaget i quizkonkurransen fikk gavekort hos nettbutikken Zalando pålydende 500,-, så nå kan følgende herrer kle seg opp: F.v. Vegard Halvorsen, Hans Ekornholmen, Kristen Larsen, Ketil Blinge og Torbjørn Ellingsen.
Feirings nye sangensemble "Bris" fikk gjestene i musikalsk stemning med både Beatles, Prøysen og svenske folkeviser på reportoiret.

Årneslandet

(Se flere bilder fra Årneslandet her)

Hoppeslottet var populært blant de minste også i år.
Moro ved Mjøsa er også for de motorinteresserte. Veteranutstillingen er fast innslag.
Høyt nivå på innleverte bidrag til UngKunst. Her er det Jette Wiik-Stigersand som beundrer portrettfotografiene.
Hamsteren fant seg til slutt et hus.
Gamlisa i Feiring County Football Club slo Stian Allstars 7-2.

Folkevandring og St.Hansfeiring ved Mølla

60 personer tok regntøyet på og vandret langs Torgunrudelva fra Atthaldsdammen til Mølla søndag.
Kevin Langløkken Aasen skjønner ikke hva pappa skal med boka "Hvordan sette grenser for barn", som pappa Ole Martin Langløkken, kjøpte til kr. 7,- under bygdeauksjonen. Selv endte Kevin opp med bl.a en mortel, et par damesko og som medeier av en sofa og en utslagsvask.
Blide unger ved St.Hansbålet på Mølla