Vi har fått inn et gammelt klipp fra Eidsvold Blad om hyttebygging på landet. Klippet er datert  8. juli 1964, og det er i dag altså nøyaktig 49 år siden det sto på trykk.

«Det kan vel ikke sies at Feiring har vært særlig i skuddet når det gjelder hyttebygging, skjønt det tar til å bli nokså mange der også», står det å lese i artikkelen. Bildet viser Hans Skåleruds hytte, bygget av Josef Røise, og er i følge avisen et eksempel på  «at det går an å bygge vakkert», tydeligvis i motsetning til mange andre landshus som ble reist på denne tida.  Artikkelen beskriver «alldeles nydelige verandastolper av fjellbjørk fra Toten» og at hytta forøvrig representerer «håndverksarbeid av første klasse, både ute og inne».

For større versjon, klikk på bildet først en gang, og deretter en gang til. Du kan også laste ned en pdf-versjon her: EUB-klipp