I 2013-utgaven av «Menn av malm, jenter av jern» skal over 50 skuespillere stå på scena i Feiring jernverk. Mange av dem er nye, og særlig gleder vi oss over at det er rekordmange barn og ungdommer med i år. Vi er nå på jakt etter avlagte kostymer som er blitt liggende hjemme hos tidligere skuespillere.

Siden Jernverkshelga ble arrangert første gang i 2000, har over 150 skuespillere deltatt i teaterstykket «Menn av malm, jenter av jern». Noen går snart løs på sitt fjortende år, andre har vært med kun en gang eller to, andre igjen har vært med noen år, hatt pauser, for så å komme tilbake.

Har du kostymer liggende hjemme som har vært brukt i jernverksteateret og som du kunne tenke deg å kvitte deg med/låne bort? Vi er interessert i alt fra tresko, skjorter, stakker, forkler, nikkerser/bukser, vester, sjal og hodeplagg.

Ta kontakt med styret i jernverkshelga på e-post info@jernverket.info, eller leder Christer Holtet Dahlin på telefon 99275794.

HKR_2394
Jernverksteateret etterlyser kostymer!