Den 14. jernverkshelga er historie, og arrangørene kan se tilbake på tre fantastiske dager i Feiring jernverk. Riksteatersjef Ellen Horn sto for den offisielle åpningen fredag kveld, og i løpet av helga besøkte over 1000 små og store de tre attraksjonene St.Pauls gruve, Lysthuset og Jernverket. Søndag ble det satt publikumsrekord med 460 tilskuere på forestillingen «Menn av malm, jenter av jern».

Jernverkshelga er blitt en stor kulturbegivenhet som trekker folk i stor omkrets utenfor bygdas grenser. Feiringminister Mette K.Limbodal er en av de som gleder seg over Jernverkshelgas suksess.  -Jernverkshelga er fantastisk god markedsføring av bygda Feiring og det som finnes her av dugnadsånd og kreativitet, sier hun.

 

Les mer og se bilder på Jernverkshelgas hjemmeside.

 

460 publikummere ga stående applaus til siste forestilling av "Menn av malm, jenter av jern" søndag ettermiddag.
Jernverksteateret holdt koken gjennom tre forestillinger i løpet av Jernverkshelga. Regien var i år ved John Erik Vika.