Det er fortsatt bare sommer, men det skader ikke å planlegge litt framover! Kulturdepartementet minner om at det i år blir både matfestival og julemarked. -Vi kommer med informasjon om dette allerede nå slik at folk kan ha dette i bakhodet og kanskje også begynne forberedelsene, sier kulturminister Anne-Lena Ekström.

Matfestivalen lørdag 26. oktober – FLØYGIR
Feiring Internasjonale Matfestival er blitt en stor suksess, og skal arrangeres igjen til høsten. Denne gangen skal det produseres et hefte med oppskrifter som blir til salgs under festivalen. Kulturdepartementet tar i mot påmeldinger allerede nå, og vil gjerne ha tilsendt oppskrifter på alt som er for salg under festivalen, og gjerne også det som har vært til salgs tidligere. Det er gratis å leie matbod/plass. Det er fint om det følger med bilder til matrettene sine, men kulturdepartementet kan også hjelpe til med dette ved å bruke ferdige illustrasjoner.
-Vi håper på god oppslutning og vil oppfordre folk til å være tidlig ute med å tinge matbod til årets matfestival. I fjor fylte vi storsalen til randen, sier kulturministeren.

Julemarked – lørdag 30. november. – Påmelding innen 15. oktober. – FLØYGIR
I år blir Fløygir forvandlet til et hyggelig julemarked! Det blir salg av nek, ved, gløgg, småkaker, og ellers alt annet som kan skape julehygge. Arrangementet holdes både ute og inne. Lager du noe du kunne tenke deg å selge på et julemarked? Start forberedelsene og produksjonen nå! Bodplass kan leies for kr. 100,-.

Påmelding til matfestival / julemarked: kulturminister@feiring.info

matfestivalen
Søstrene Dauksta gjorde stor suksess med sitt bakverk under forrige matfestival på Fløygir.