Innsamlingsaksjonen for Fløygir, som Feiringregjeringa satte i gang for et par år siden, innbrakte penger som skal brukes til oppussing  av Fløygir. Hittil er det lagt nytt golv i Veslesalen, kjøpt ny oppvaskmaskin og gangen er pusset opp, for å nevne noe. Nå er tida kommet for å gå løs på Storsalen. Her skal det legges nytt gulv i perioden 19. – 22. august. En autorisert snekker vil gjøre arbeidet, men han trenger håndtlangere og div. hjelp. Du trenger ikke være snekker, det viktigste er at du har mulighet til å stille på dagtid.

Har du mulighet til å gi en hjelpende hånd? Meld fra til Knut Grønvold på telefon 92299708 eller Kai Melby på telefon 95249742. Hvis vi ikke blir ferdige i løpet av perioden så ønskes hjelp til ferdigstilling i etterkant.

Les mer om Fløygir og aksjonen:

Fløygir – hele bygdas forsamlingshus

Oppussinga er i gang – i gangen!

Aksjon for Fløygir

Penger i kassa for Fløygir

Tusen takk!

Gir 10 000 til Fløygir