Under Mjøsdagen på Minnesund bringes du nærmere Mjøsa og den historie og kultur som Norges største innsjø bærer med seg. Stikkord er gammelmotorer, sjørøverskatt, gjeddekaker, båtturer, plankebåtbygging, tømmerfløting, trossekasting, veteranbåter, mjøsfilmer, knoper og stikk. Det blir også omvisninger og åpen kafé, og ikke å forglemme: Mulighet for de minste til å ta seg en tur med de populære Elias-båtene! Velkommen til en spennende aktivitetsdag på Mjøssamlingene på Minnesund, søndag 25.august kl. 12-16. Gratis entré.

Mjøssamlingene ved Minnesund er Mjøsas eget sjøfartsmuseum. Det er et gammelt trafikknutepunkt ved Minnesundbrua.

Mjøssamlingene er et museumsområde som ligger under togbrua over Vorma.
Under Mjøsdagen kan du komme deg ut på båttur, enten på denne måten...
elias
.... eller på denne måten.