Det dukes for ny runde med fredagssuppe i Hansstuen 8.november kl. 15-18. Denne gang får du servert hamburgersuppe, basert på kvernet storfekjøtt, løk, tomater og grønnsaker (kr. 110,-). Det er brød til, og pannekakerøra holdes som vanlig klar for de minste. Kaffe og no attåt blir det også. Husk å ta med kontanter, på Hansstuen gjøres det på gamlemåten!

Send en sms dagen før, og du får reservert din(e) porsjon(er) (92219973.) -Fint for oss og fint for deg, sier vertskapet Marit og Jan, som ønsker store og små velkommen til fredagshygge.

Fredagssuppa er et «kom-som-du-er»-konsept, hvor du kan få deg en varm suppetallerken med tilbehør, enten du kommer rett fra jobb, skole, barnehage eller bare synes det er hyggelig å innta et måltid sammen med andre.

fredagssuppe
Kom og spis suppe i hyggelige omgivelser på Hansstuen spiseri.