Søndag 3.november er det igjen klart for Feiringtinget – det niende i rekka. Feiringtinget er et åpent møte hvor bygda samles for å tilbake på året som er gått, og på året som kommer. Feiringtinget er Feiringregjeringas årsmøte, der det velges ministre og representanter til de ulike departementene. Valgkomiteen har nå avsluttet sitt arbeid, og ser fram til å legge fram «regjeringskabalen» på Feiringtinget.

På Feiringtinget har vi hatt en tradisjon med å presentere – og gjøre stas på – bygdas nyfødte innbyggere. Siden forrige Feiringting er det født 10 barn, og vi gleder oss til å ønske dem velkommen til oss!

På Feiringtinget blir det også:

  • Feiringministerens «tilstandsrapport for bygda». Tror du folketallet har økt eller sunket siden i fjor?
  • Smakebit av høstens store teateroppsetning «Ungen»
  • Kaffe og noe å bite i
  • Presentasjon av planer for 2014

Velkommen til Feiringtinget!

Les om Feiringtinget 2012 her

Feiringtinget2012
Fra Feiringtinget 2012