Fredag 15.november går teppet opp for musikalen «Ungen» på Fløygir. De siste ukene har det vært hektisk aktivitet på Fløygir. Sang, musikk, dansetrinn, replikker, sceneskift og kostymer – nå er det kun timer igjen før alt skal sitte. Scena er forvandlet til et arbeiderstrøk anno 1900, og i sentrum for det hele finner vi Hønse-Lovisas kjøkken, hvor fabrikkjentenes unger fikk varme og omsorg mens mødrene var på jobben.»Ungen» er basert på Oskar Braatens bok med samme tittel fra 1912 og skildrer arbeidersamfunnet i Oslo ved århundreskiftet. -En varm fortelling fra vår nære historie, om klasseskiller, om hardt arbeid og nød, om samhold, kjærlighet og drømmen om en bedre mårradag, sier regissør Lars Trygve Rømmerud.

Feiringteateret ønsker deg velkommen til en flott teateropplevelse på Fløygir!

Se film om forberedelsene her:

«Ungen» spilles på Fløygir i Feiring:-Fredag 15. november kl. 19.00 (premiere)
– Søndag 17.november kl. 19.00
– Torsdag 21. november kl. 19.00
– Fredag 22. november kl. 19.00
– Lørdag 23. november kl. 19.00
– Søndag 24. november kl. 19.00 (absolutt siste)Billetter: Send sms eller ring tlf: 48069818
Oppgi navn, antall billetter og ønsket forestillingsdag.Billettpris: 200 kr. -Kun kontant betaling

Ungen-ensemblet