I kveld kl. 19.00, søndag 24.november, spiller Feiringteateret siste forestilling av «Ungen». Hittil har nesten 600 publikummere latt seg begeistre og berøre av fortellingen om livet ved Akerselva på slutten av 1800-tallet. Forestillingen høstet en 5-er på terningen i Romerikes Blad, som beskriver oppsetningen som imponerende og troverdig, og at «Feiringteateret leverer nok en gang».

-Det er tydelig at forestillingen treffer et bredt publikum, sier regissør Lars Trygve Rømmerud, som gleder seg over at det er stor aldersspredning i salen. Tilbakemeldingene har vært entydige: Dette er en forestilling du ikke går uberørt hjem fra. Det er mange blanke øyne å se i gangen etter forestilling. – Det røsker i hjerterota, sa en rørt publikummer på vei ut av døra etter lørdagens forestilling.

Har du ikke sett forestillingen, anbefaler vi deg å sette av kvelden til en storslått opplevelse på Fløygir. 19 skuespillere og støtteapparatet står klare til å gi deg sprudlende sang og dans, gnistrende samspill og spilleglede, i en teaterforestilling du garantert vil ta med deg inn i uka som kommer.

Bestill billetter her: 48069818 – send sms eller ring.

ungen