Lørdag 28.desember (4.dag jul) blir det høy sløyfefaktor på Fløygir da er det igjen duket for dansefest med Feiring Jubel og Vassarv på Fløygir.

-Å samles på Fløygir i jula har lange tradisjoner i bygda, og denne tradisjonen ønsker vi å opprettholde, sier kulturminister Anne-Lena Ekström, som håper gammel og ung finner veien til lokalet denne kvelden.

Feiring Jubel og Vassarv er et lokalt storband ble stifta på begynnelsen av 80-tallet, ble lagt ned på midten av 90-tallet og har gjennoppstått i full blomst på 2000-tallet. Bandet teller 14 musikere, flertallet av dem fra den opprinnelige besetningen. Storbandet ble visstnok i sin tid omtalt som «et av de beste storbandene i Feiring» i Oppland Arbeiderblad. Vi kan love at de holder seg godt!

Kveldens vokalister er Morten Fallet Haugli og Elisabeth Rekier.

Det blir festkiosk med Jubel-mat, Vassarv-snacks, kaffe og brus.

NB. Vi har ikke skjenkebevilgning.

Inngang kr 200,-. 18-årsgrense. Kl. 20.00-01.00

Spørsmål? Kontakt Anne-Lena på e-post kulturminister@feiring.info eller telefon 95119355.

 

FJV - besetning anno 2010
Feiring Jubel og Vassarv blåser opp til dans 4.dag jul