Eidsvoll 1814 er hovedarena for Grunnlovsjubileet i 2014. Nå inviteres lokalbefolkningen til å høre om hva som skal skje denne jubileumsvåren ved Eidsvollbygningen og resten av museet. -Vi byr på informasjon, underholdning og kaffe med en smakebit av 1814 attåt, sier kommunikasjonsmedarbeider Tanja Brodshaug Halvorsen.

Tid: Onsdag 15. januar kl. 19.00-20.30

Sted: Wergelands Hus, auditoriet

På programmet står en presentasjon av arrangementene og omvisningstilbudet i første halvår 2014, og publikum får møte et par av rollefigurene som blir en del av omvisningene. Det blir informasjon om åpningsdagen 16. februar, om 17. mai og om «Smaken av 1814»-menyen, blant annet. Stian Carstensen vil stå for musikalsk gjøgling over 1814-temaer.

Eidsvollsbygningen og resten av museet vil i jubileumsåret være en nasjonal arena for feiring. -I tillegg til å være en nasjonal arena for feiringen, ønsker vi fortsatt å være et sted for lokalbefolkningen. Med denne informasjonskvelden ønsker vi derfor å gi alle i nærområdet en spesiell mulighet til å bli oppdatert på planene våre, innenfor en hyggelig ramme, sier Halvorsen.

 

 

grunnlov_logo