Nå kommer det et nytt tilbud til bygdas jenter/damer som vil være aktiv og samtidig ha det moro med andre. Fra og med mandag 10.februar blir det ballspill i gymsalen på Feiring skole kl. 19.30-21.00.  Det er Åshild Flatmo og Elin Langgård som er initiativstagere til det nye treningstilbudet. -Vi er klar over at dette kolliderer med step/styrke på Feiringklinikken, men det var rett og slett ikke mulig å finne en dag hvor gymsalen er ledig og hvor det ikke skjer andre aktiviteter mange deltar på, sier Åshild.

Selv om step/styrke-treningen på Feiringklinikken er veldig populær (24 damer i salen forrige mandag), finnes det helt sikkert mange som heller vil bruke ballen for å holde seg i aktivitet. Ta med innsko, drikke og godt humør, oppfordrer Elin og Åshild, som ønsker velkommen til ball-etten!