Søndag 9.mars  – sett av datoen i kalenderen – da kommer nemlig det kritikerroste søskentrioen NARUM til Fløygir!

Narum kommer fra Eina på Toten og består av søskenen Benedikte Narum Jensen på vokal og gitar, Jon Anders Narum på gitarer, og Lars Christian Narum på orgel og piano.Trioen ga ut sitt første album Samma hen du fær i 2009 med tekster på Toten-dialekt. Gruppa vant spelemannspris i 2010, og nå er de ute med nytt album «Heme», som høster svært gode kritikker.

«Narum har maktet å mikse sin særnorske dialekt med såkalt amerikana, der country, pop, rock og folk går hånd i hånd», skriver en anmelder. «Muskksjefene i P1 kan liksågodt A-liste hele stasen», skriver en annen.

-Vi er veldig glad for at at Narum tar turen til Feiring midt oppi cd-utgivelse og en rekke konserter i vår, sier kulturminister Anne-Lena Ekström, som håper å fylle storsalen på Fløygir denne kvelden.

Konserten starter kl. 19.00, og det er åpen kafé fra kl. 18.00.

Les mer om Narum her: http://narummusikk.no/

Narum-forside1narum5