Viktig melding til deg som liker quiz: Førstkommende lørdag, 1.mars fra kl. 14.00 til 18.00, blir det maraton-quiz på Fløygir.

Det er kulturdepartementet i Feiringregjeringa som arrangerer maraton-quizen. Vi merker en stadig økende quizinteresse også her i distriktet, og nå skal alle kvissere få prøve seg på en skikkelig langquiz etter samme mønster som i fjor.

Tidspunktet på dagen er litt spesielt, men med start kl. 14.00 er det mulig å gjøre unna støvsuging og butikkbesøk før du gir deg i kast med fire timers quiz på Fløygir. Og så  kan du likevel ha lørdagskvelden hjemme. OBS, frammøte fra kl. 13.30, quizen bgynner presis kl. 14.00.

-Vi legger opp til maks fire personer på hvert lag. Det blir en quiz med 140 varierte spørsmål og middels vanskelighetsgrad, forteller Hans Ekornholmen som er quizmaster. Kulturdep. har åpen kafé under hele quizen, og det blir selvfølgelig nødvendige rettepauser og korte pustepauser. Og til slutt kåres maratonmesterne.

Påmelding

Deltakelsen er gratis, men på grunn av forberedelser trenger vi å vite hvor mange som vil være med. Derfor er det nødvendig med forhåndspåmelding. Sett sammen lag på maks fire personer, og meld på til Hans på mail haekorn@online.no eller telefon 90 16 71 10 innen fredag 28. februar kl. 12.00.

Dermed ønsker vi velkommen til maratonquiz, som er åpen for alle, for unge og eldre, fra Feiring og andre bygder.

Vinnerlaget av fjorårets maraton-quiz på Fløygir.