Ni lag stilte til kulturdepartementets maraton-quiz på Fløygir lørdag 1.mars. 140 spørsmål sto på menyen til quiz-master Hans Ekornholmen, og de lagene fikk trimmet hjernecellene gjennom fire timers intensiv quiz, avbrutt av små pauser og en lengre matpause mellom første og andre omgang. Da kunne deltakerne fylle tanken med chili-con-carne og nystekte sveler fra Kulturdepartementets kafé.

Fjorårets vinnerlag (Ellingsen/Ekornholmen og Bunæs/deVibe) stilte igjen, men fikk hard konkurranse fra et Eidsvoll-lag med lang quiz-erfaring. Håkon Sandholt, Ove Jørgen Næss, Stig Sanner og Petter Jacobsen ledet klart etter første omgang, og da sluttresultatet ble lest opp, måtte Feiring se seg slått av quiz-entusiastene fra Eidsvoll.

IMG_2507
Full veslesal og skjerpede hoder under årets maratonquiz.
Vinnerlaget fra Eidsvoll. Bak f.v Håkon Sandholt, Ove Jørgen Næss, Stig Sanner og Petter Jacobsen.
IMG_2571
Kulturdepartementet stilte med hjemmebakst, deilig gryte, øl og vin til quizdeltagerene.