Forrige uke var over 300 seniordansere samlet på Nes på Hedemarken for å danse, og blant dem var mange av Feirings aktive seniordansere. Helseminister Bent Høie fikk svingt seg i valsen han også, og fikk et innblikk i hvor viktig dansen er for helsa til landets seniorer.

Høie hadde med seg sin statsekretær Astrid Nøkleby Heiberg (77).  Lederen av Seniordansen Feiring, Aud Løvøy var heldig å få slå av en prat med landets eldste statssekretær.

Til stede på arrangementet var også Astrid Ekornholmen fra Feiring, som for tiden leder utvalget for oppvekst – og levekår i Eidsvoll kommune. -Dans er viktig for seniorene, både mentalt, sosialt og fysisk. Det er moro å se at seniorene i Feiring er så aktive og spreke, sier hun, og legger til: Men han helseministeren, han hadde ikke takt altså!

I denne filmen fra dansestevnet ser du mange av Feirings spreke seniorer i full fart på dansegolvet (klikk her).

Publikum på tribuna slipper ikke unna. Der ser du blant andre helseminister Bent Høie (H), statssekretær Astrid Nøkleby Heiberg og leder for utvalg for oppvekst og levekår i Eidsvoll kommune, Astrid Ekornholmen.

Aud Løvøy møtte statssekretær i helsedepartementet, Astrid Nøkleby Heiberg.