Årneslandet er vårt felles friluftsområde ved Mjøsa, og er mye brukt gjennom året, spesielt om sommeren. Bading, båtliv, piknik, fester, avslutninger, rekreasjon, og ikke minst: sentrum for midtsommerfesten Moro ved Mjøsa. Hadde det ikke vært fint med en stasjonær grill i Årneslandet, til alles glede og nytte?

Gilde har i disse dager en kampanje, «Ut og grill med Gilde»,  hvor de deler ut 30 griller designet av arkitektfirmaet Snøhetta. Årneslandet i Feiring er foreslått av Synnøve Rundhaugen, som oppfordrer alle til å stemme på dette forslaget. -Foreløpig ligger vi på en 388.plass, men det skal ikke så mye til for å krype raskt oppover på lista, sier hun.

Bli med og stem fram Årneslandet her!

Gilde skriver dette om grillen: Hovedelementet er støpt i hvit betong (den samme som ble benyttet i Operaen i Oslo), mens selve grillelementet er sveiset i stål. Grillen er veldig tung og vil fundamenteres ved montering.

arneslandet
Årneslandet brukes mye av folk fra bygda og av tilreisende, ikke minst av pasienter og pårørende ved Feiringklinikken.