Vi i Feiringregjeringa håper du bruker nærbutikken din! Du trenger ikke dra langt for å få det du trenger til grillsesongen. Coop har inngått et samarbeid med grillmerket Weber under slagordet «Grill perfekt med Coop og Weber». Du finner mange gode grillprodukter i butikken, i tillegg til et tilbud på Weber kulegrill (899,-) og et godt utvalg av Weber grillredskap. -Vi har mye god grillmat, både ferdigmarinert og naturell, og mye av det inngår i «Ta 3 betal for 2», sier daglig leder Mette Brekke.

"Ta 3, betal for 2". For ordens skyld: Tilbudet gjelder grillproduktene, ikke damene.

Hun minner også om merkeordningen «Hverdagsmat», hvis du ønsker en litt rimeligere handlekurv. Coops egne merker ligger ofte noen kroner under de mer kjente merkene, og forskjellen kan merkes på kassalappen om man systematisk går etter «Hverdagsprisene». -Produktene er gode, og mange synes til og med noen av dem er bedre enn de kjente merkevarene, forteller Mette.

Litt rimeligere sluttsum får du ved å velge "Hverdagspris"