Feiringregjeringa er opptatt av å skape trivsel i bygda, og grunnlovsjubileet gir enda en grunn til å pynte. -Vi har fått et jubileumsflagg på Feiringtunet, men ellers er det lite som minner om at vi er en del av grunnlovsbygda i jubileumsåret, sier Feiringminister Mette K. Limbodal. Søndag tok en gjeng fra den lokale regjeringa spett og spade i egne hender og satte ned seks stolper langs gangfeltet ved Coop. Disse ble pyntet med ampler med røde hengepelargonia. I tillegg fulgte vi opp fjorårets prøveprosjekt med å pynte med blomster på bruene som leder inn til Feiring sentrum. Nå henger blomsterkasser på brua i Sagsvingen og på Flesvikbrua. Feiringskiltene på Svinstadsletta og mellom Aldershjemmet og Bedehuset har også fått blomster.

 

Geriljavirksomhet med blomster og jord: Anne Ekornholmen og Ketil Blinge fra PR-departementet og Irene Engjom fra Næringsdepartementet i full sving med å plante blomster i kurver.

 

Det måtte sterke menn med slegge til for å få ned stolpene langs gangfeltet ved Coop. Næringsminister Lars Skaansar svinger slegga mens finansminister Per-Otto Flesvik og Jan Erik Hanestad fra næringsdepartementet følger med.

 

Flotte ampler langs fortauet. Noen som gjenkjenner Eidsvolls kommunevåpen?
Velkommen til Feiring! Her får brua ved Sagsvingen en ansiktsløftning.