Vi har et aktivt idrettslag her nord i Eidsvoll med mange ildsjeler som står på hele tiden, for at alle som ønsker det, skal kunne benytte seg av de tilbud som finnes. Det er det mange som gjør, men vi har også plass til flere.
Det er en kjensgjerning at det å drive et idrettslag med så mange aktiviteter koster en masse penger. Men vi er heldige, veldig heldige. Grunnen er at det for snart 40 år siden var noen lyse hoder, som kom på idéen med å arrangere et sykkelritt. Ikke noe hvilket som helst sykkelritt, men et sykkelritt som gikk rundt hele Mjøsa. Mjøsa Rundt har i dag blitt et turritt som samler hundrevis av syklister. Her finnes spreke damer og menn i alle aldre, størrelser og fasonger.

Så kommer vi til sakens kjerne. Dette arrangementet gjør at Feiring IL har en meget god økonomi. Mjøsa rundt har gitt oss økonomiske muligheter til å realisere mange ønsker og drømmer. Vi har bygget idrettsplass, sandvolleyballbane, klatrevegg, en stor og flott ballbinge, en klubbhytte, lysløype og vi har to snøscootere som lager skiløyper hele vinteren + mye annet forskjellig. Alt dette har krevd mange dugnadstimer. Det har blitt gjort en stor innsats av lagets medlemmer, men det kreves også mye penger for å drifte alt dette.
Da er det flott at vi har mulighet til å skaffe det meste av det vi trenger av penger på en eneste dag, og det er en dag i juni, den dagen Mjøsa rundt blir arrangert.

mjosa-rundt-forberedelser
Det skal mange brødskiver til for å mette 600 syklister!

Så det er her du kommer inn i bildet. Vi behøver din hjelp for å få denne dagen til å gå i hop! Meld deg til innsats ved å sende en mail til bjorn@saksberg.com.
Ta med familie og venner og gjør en innsats for idrettslaget vårt denne dagen!

Se på det som et bidrag for å holde idrettsanlegget på skolen i tipp topp stand til våre barn, som daglig bruker dette. Eller alle kilometrene med skiløyper, som holdes åpne hele vinteren, lysløypa, hvor lyset går på hver kveld, og alt utstyret som stilles til disposisjon.

En annen positiv ting er at vi slipper alle smådugnader, selge lodd og gå rundt på naboenes dører for selge alle mulige rariteter, basarer, varetellinger, osv.
Du trenger ikke være medlem for å hjelpe til. Det er bare å ta kontakt med lederen i sykkelgruppa, Bjørn Saksberg på tlf. 92236394, eller på mail bjorn@saksberg.com

Håper det er mange som tar seg tid til dette, denne ene dagen.
På forhånd takk for hjelpen!