Butikken vår er viktig for bygda, og bygdefolkets meninger om butikken er viktig for COOP. De gjennomfører årlig en undersøkelse blant sine kunder. Coop Marked Feiring håper mange av sine kunder tar seg noen minutter og besvarer undersøkelsen.

-Tilbakemeldinger fra kundene er veldig viktig for oss, sier daglig leder ved Coop Marked Feiring, Mette Brekke. -Skriv gjerne i kommentarfeltene i tillegg til å krysse av, da får vi noe konkret å forholde oss til. Både ros og ris er velkomment, og forslag til forbedringer er enda mer matnyttig. Mette understreker at de setter pris på tilbakemeldinger også ellers i året, men at kundeundersøkelsen gir mulighet for å gi en systematisk tilbakemelding og å være anonym om man ønsker det.

Det trekkes ut 10 reisegavekort på kr 10 000 og 150 Coop-gavekort på kr 500 blant alle kundene som besvarer COOPs kundeundersøkelse på landsbasis. For fire år siden fikk Coop Marked Feiring en premie for kunderesponsen på undersøkelsen. Klarer vi det i år også? Undersøkelsen varer til og med 29.juni.

Du finner undersøkelsen på Coop sine hjemmesider

coopundersokelse

coop_inngang