Feiring Motorklub er en motorklubb i Feiring, stiftet 2011. Vi ønsker å gi et motorsporttilbud til barn, unge og voksne i Feiring og omegn. Per i dag er trial vår hovedsatsing, men vi utvider gjerne motorsporttilbudet dersom medlemmene ønsker det. Vi disponerer godkjent trialområde ved Feiring skole og eier en elektrisk minitrialsykkel som leies ut til klubbens medlemmer.

Hva er trial?

Trial er en motorsykkelidrett som kjøres på et område eller i skogsterreng med dumper, steiner og andre naturlige hindre. I trial handler det ikke om å kjøre fortest, men å holde balansen mens man forserer hindrene. Trial er en idrett som gir god trening, gjennom balanse, koordinasjon og utholdenhet, samt styrker konsentrasjonen.

Trialsykkelen vår er elektrisk og egnet for barn mellom 5 og 10 år. Fram mot sommerferien arrangerer vi 2 treningsdager hvor barn i alderen 5-16 år, jenter som gutter, kan få prøve trial. Da vi kun har en sykkel for utlån (5-10 år), legges det også opp til alternative aktiviteter for alle aldere. Ta gjerne med tråsykkel og/eller fjernstyrt bil, vi lager egne baner for dette. Hvis det er ønskelig med kjøring i aldersgruppen 10 år og oppover har vi mulighet til å leie inn trialsykler, men da må vi ha en påmelding i forkant. Påmelding innen 10.06.14 til Heidi Aasen på tlf: 413 35 558.

Treningsdager fram mot sommeren:

  • 15.06.14 kl 13:00-15:00
  • 24.06.14 kl 14:00-16:00

Treningsdag fra høsten blir mandager kl 18:00-20:00. Første trening etter ferien blir mandag 11.august kl 18:00.

Møt opp med langermet bukse og genser, fottøy som dekker anklene og hansker. Vi stiller med hjelm, sykkel og instruktører. Utøvere under 16 år må ha med seg en voksen.

Pris: For å kjøre trial må du kjøpe lisens, som inkluderer forsikring ved kjøring på trialområdet. Introduksjonslisens (endags-lisens) koster kr 190, mens rekrutteringslisens (gjelder et kalenderår og kan også brukes på andre baner) koster kr 380.

Ved spørsmål kontakt Heidi Aasen på tlf: 413 35 558 Se også vår facebookside «Feiring Motorklubb» og nettsiden www.feiringmotorklubb.com

Mvh Styret i Feiring Motorklubb

Trial
To ganger Norgesmester i trial, Thomas Tandberg, under Moro ved Mjøsa 2013.