Fredag 20.juni kl. 19.00 sparkes midtsommerfesten Moro ved Mjøsa i gang med rockegudstjeneste i Feiring kirke. – Dette blir en gudsteneste med sang og musikk i fokus, sier primus motor Karin Melby Bjørnstad. Medvirkende er: Fjøsne-band, Pilgrimsbandet, Gunhild Damstuen og Odd Jørgen Lauritsen med Grand Prix-sangen sin, Thomas Haug og Vidar Sundbakken. Liturgi er Kyrie av Tore W.Aass, Gloria og  nytt i Feiring kirke er forbønnssvar fra «Livsglede» med Oslo Soulchildren og Velsignelsen av Tore W.Aass (dirigent Oslo Gopel Choir).  Gikk du glipp av Terje prest sin rappeversjon av trosbekjennelsen i fjor, får du en ny mulighet nå! Karin har allerede øvd med ei forsangergruppe, så det blir trøkk på allsangen. -Bli med på en spesiell gudstjeneste med trøkk, oppfordrer Karin.

Gratis inngang. Kollekt til sang og musikk-aktiviteter i Feiring kirke.