På gården Hol nordre helt nord i Feiring produserer Maren Holthe et stort utvalg av grønnsaker uten bruk av plantevernmidler. -Jeg ønsker å produsere og spise grønnsaker fri for platevernmidler samtidig som en tar hensyn til miljø og biologisk mangfold, forteller Maren. Hun selger ulike typer av squash, løk, grønnkål, knutekål, kålrabi, salater m.m. Til høsten blir det også salg av poteter.

Søndag 27.juli kl. 12-14 er det gårdsutsalg, og da kan du komme til Hol nordre og kjøpe med deg smakfulle grønnsaker som er dyrket på en måte som er bra for både mennesker og miljø. Maren kan også pakke poser med ulike grønnsaker på bestilling, som enten kan hentes eller kjøres ut, ta kontakt med Maren på telefon 98645734. Hun har også en side på Facebook (Hol nordre gård) som folk kan følge med på og få vite når det er gårdsutsalg og hva slags grønnsaker som selges.

hol_nordre
Skilt langs FV 33 viser vei til gårdsutsalget.