Seniordansen er i gang igjen, og ønsker gamle og nye dansere velkommen! Gruppa danser på Fløygir tirsdager fra kl. 12-14.30.

-Vi har det veldig trivelig i hoppes, forteller primus motor Randi Brodshaug, som håper de får se noen nye fjes denne sesongen. -Det er ikke noe krav om forkunnskaper. Her er alle velkommen, og vi gjør så godt vi kan med å lære opp de nye som kommer til oss, forteller hun. -Vi danser en time – halvannen, så har vi ei god kaffepause med noe attåt, og danser litt igjen. Dansing er sosialt, moro og ikke minst en veldig fin måte å holde seg litt i form, sier Randi og ønsker gamle og nye seniorer velkommen.

Les mer om seniordansen

Feirings seniorer danset for minister og statssekretær

Seniordanserne står klare for en ny sesong og ønsker nye dansere velkommen.
Seniordanserne står klare for en ny sesong og ønsker nye dansere velkommen.