Søndag 21.september arrangerer trim-og turgruppa høsttur til Trøllkjerka. Samling ved Trøllkjerka kl.1200. Åpning av ny grill, som det er mulig å prøve ut med den maten en ønsker seg på en fin høstdag i skogen. Det blir musikalsk og poetisk underholdning ved Hans Ekornholmen, Brit Bunæs og Kjell-Asbjørn Bunæs.  I tillegg har trimgruppa en liten overraskelse til turgåerne: Inni Trøllhuken er nemlig en av bygdas kunstnere, Marius Melby, godt i gang med å dekorere interiøret, og dette vil vi få en smakebit av.
-Vi minner også at nå er det beste tiden for å prøve seg på 12-toppern, sier Kai Melby i trim-og turgruppa. Stien til Trøllkjerka passerer nesten posten på Spellkampen . Kart og kort får en kjøpt på Coop.

Til Trøllkjerka kommer du ved å ta utgangspunkt ved Melby (i den skarpe svingen etter avkjøringa til Svendbyvegen). Følg merking/skilting langs skogssti, ca 3 km. Det fine med å legge turen til Trøllkjerka er at du får en fin runde, du trenger nemlig ikke gå samme veien tilbake, men ender likevel opp på Melby.

Trøllkjerka kan også nås fra Hurdal.

Utegrill