På grunn av kollisjon med matfestival, flyttes helgekurs i klassisk yoga til helga 16. – 18. januar.

Kurset holdes i gymsalen i Feiring barnehage.

-I løpet av helgen vil vi utforske fysiske øvelser, forskjellige pusteteknikker, avspenning og meditasjon, forteller kursinstruktør Silje.

Du trenger ikke være spesielt myk eller godt trenet for å gjøre yoga. En interesse for seg selv, ens energi og teknikker for å bli kjent med disse, er nok. Både nybegynnere og de med yogaerfaring vil ha utbytte av kurset. Passer menn og kvinner i alle aldre.

Fredag blir det en kveldsklasse 18.00 – 19.30. Lørdag og søndag er det en morgenklasse, 9.00-11.30, og en ettermiddagsklasse, 15.00 – 17.00. Vi har en god pause mellom timene. Dette gir anledning til å spise lunsj og å få fordøyd maten før ettermiddagsklassen -da yoga gjøres best på tom mage. I tillegg er pausen midt på dagen en fin anledning til å være utadvent. Dette skaper en fin balanse til yogaen.

Pris: 1.450,- kroner. 20 % rabatt for deg under 25 år og deg på Frisklivsresept

 Mer informasjon se yogatid.no eller kontakt Silje på 98 04 32 11

Katten