Søndag 26.oktober er det klart for konsert i Eidsvoll kirke, med påfølgende opptreden i Hoff kirke på Toten dagen etter. Det er Morten Hauglis store korprosjekt som er i ferd med å få sin forløsning, og han kan love en fantastisk musikalsk opplevelse når korister, solister og musikere fra både Eidsvoll, Toten og Oslo kommer sammen. Mange feringer er med i storkoret som har øvd siden før sommeren, og på søndag skal framføre Gabriel Faures «Requiem». I tillegg skal vokalgruppa Bris fra Feiring framføre folketoner og salmer.

Konserten begynner kl. 20.00 og varer ca. 1 time. Billetter i døra, kr. 150,-.

requiem

Sanggruppe uten navn: Bak f.v Norunn Elise Bamrud, Erik Hoel Skjønhaug, Ole Martin Hagen, Morten F. Haugli, Jan Kristen Brodshaug. Foran f.v: Anne-Brit Soma Reienes, Lisa Brodshaug, Guro Ekornholmen og Marte Myrvang Andersen.
Vokalgruppa Bris fra Feiring er med når det inviteres til konsert i Eidsvoll og Hoff kirke. Bak f.v Norunn Elise Bamrud, Erik Hoel Skjønhaug, Ole Martin Hagen, Morten F. Haugli, Jan Kristen Brodshaug. Foran f.v: Anne-Brit Soma Reienes, Lisa Brodshaug, Guro Ekornholmen og Marte Myrvang Andersen.